5222 Adamina

  • Kogumik
    Supernatural
  • Pindade tüüp
    Matt
    • 3340x1640x20 mm
      Laos
    • 3240x1640x20 mm
      Laos
  • Jaga

Alates maailma esimesest kvartskivist valmistatud töötasapinnast kuni tänase päevani on Caesarstone'i olnud ülima kvaliteedi, naturaalse koostise ja unikaalselt kujundatud tekstuuride etalon, mida toodetakse Itaalia tehnoloogial Breton. Caesarstone on õige valik energilistele ja nõudlikele inimestele, kes oskavad hinnata autentsete toodete väärtust.

description photo
background
Parim materjal töötasapindade valmistamiseks

Caesarstone'i kvartskivi koosneb 95% ulatuses naturaalsest kvartsist. See on vastupidavam kui graniit, löögi- ja kriimustuskindel ning igapäevasel kasutamisel iseloomustab seda hea kasutajasõbralikkus.

Tootmises kasutatav tooraine läbib mitmeastmelist kvaliteedikontrolli. Tootmine ise on jagatud konkreetseteks etappideks, mis on rangelt järjestatud ja toimuvad vastavalt globaalsetele standarditele. Tehases poleerimine kindlustab tehasekvartsile esialgse välimuse pikkadeks aastateks. Materjal on vastupidav kahjustustele, kulumisele ja põlemisele, isegi väga aktiivsel kasutamisel.

Äärmuslikud tingimused ja kõrged temperatuurid ei mõjuta kvartskivi omadusi. Kuumakindlus muudab selle aga ideaalseks ja ohutuks materjaliks köökidesse paigaldamiseks, mis on eriti oluline.

description photo
description photo
background
Caesarstone on parem kui looduskivi
  1. Kvartspindade kasutusiga on pikem kui loodusgraniidil.
  2. Kvartsplaadid on veekindlad – vee, tee, kohvi, veini või mahlade (ka küpsetest ja mahlastest puuviljadest) ümberminemine ei põhjusta plekke ega muid tagajärgi, mis erineb marmorist täielikult.
  3. Tänu pealispinna disainile on keeruline eristada Caesarstone'i looduskivist. Caesarstone'i mustri kvaliteet on ühtlane läbivalt kõigis partiides, mis muudab plaatide lõpptooteks ühendamist ülimalt lihtsaks.
  4. Kvartskivist plaati on lihtne hooldada ja see ei vaja spetsiaalsete hallitus- ja seenevastaste kemikaalidega töötlemist.
  5. Samuti pole see radioaktiivne.
description photo

Miks valivad meie kliendid Caesarstone'i:

Vastupidav

Kriimustuskindel

Kuumuskindel

Lihtne hooldada

Mustuskindel

Garantiiga kaitstud

Caesarstone'i toodete galerii

Vaata galeriid
Modern classics by Dan Brunn

Modern classics by Dan Brunn

Elupinnad Los Angeles, USA
South Lodge Spa Horsham

South Lodge Spa Horsham

Kaubandusruumid Suurbritannia

Veebidisainer

Vaadake, kuidas näevad kivid ja keraamilised plaadid sisekujunduses välja

Visualiseeri
Visualiseeri
contact

Osta kvartskivi

Üle 200 dekoori on alati suurtes kogustes olemas. Ülejäänud tellimuse tarnime esimesel võimalusel.

Kontaktid
image
Kontaktid

See veebileht kasutab erinevat tüüpi küpsiseid

Kasutame küpsiseid sisu ja saidi jõudluse optimeerimiseks. Lisateabe saamiseks vaadake meie Küpsiste Poliitikat. Klõpsates "NÕUSTUN" või jätkates meie veebisaidi sirvimist, nõustute küpsiste kasutamisega oma seadmes.